Download INTERVJU: Gajba (Zagreb, Hardcore punk / Oi!) Megaupload


intervju_gajba_zagreb_hardcore_punk__oi.zip
  DOWNLOAD THIS ALBUM

File download is hosted on Megaupload
1.) Kada ste krenuli – tko su članovi – čime se bavite u životu?
Gajba je nastala u Zaprešiću poslje koncerta Noise On Parole(bivši bend nekih od članova), KGF i Lokva on the street 2013 godine.U sklopu alkohola i unutar bendovskih svađa odlučili smo izbacit pjevača na čije je mjesto zasjeo bivši gitarist (Mali) i ostatak postave je ostao isti(Leon-bubanj, Flaschar-gitara,Pandak-bas). Postava se tokom ove dve godine još mjenjala kao i muzički stil pa smo dodali i drugu gitaru, što na početku nije bilo uspijevalo najbolje ali promjenom postave se poboljšalo. Današnja postava su Mali-vokal, Leon-bubnjevi, Levis-bajs, Golubiček-gitara i Benki-gitara. Mali i Leon rade, Levis je nezaposlen, a Benki i Golubiček se i dalje školuju.
2.) Zbog čega ste krenuli svirati?
Krenuli smo svirat iz zajebancije. Okupilo se par frendova i rekli kaj bumo svirali i neko je rekel sam lupaj nekaj bezveze i tak je sve to krenulo. 
3.) Što ste do sada sve objavili?
Jedino kaj smo objavili je EP koji je najavljivan mjesecima i koji je napokon ugledao svjetlo dana prošlog tjedna.  Evo i link za besplatan download EP-a http://www.mediafire.com/download/adk26grq132lv0c/Gajba+EP+%5B2015%5D.rar
4.) Koji su vam najdraži koncerti, a koji planovi?
Nismo imali puno koncerata pa nije teško izdvojiti najdraže . Jedan od najdražih je prvi, jer ipak je to prvi koncert bio, atmosfera je bila odlična i svirali smo sa dosta jakim bendovima(oi front, NMI, pasi). I još bih izdvojio naš zadnji nastup u Grey Room-u kada smo po prvi puta svirali u punoj postavi benda i još ktome dobili pozitivnu recenziju za nastup. 
5.) Što želite poručiti čitateljicama i čitateljima?
Dolazite na kocnerte, radite kaose, podržite scenu, pijte puno Vinka i nemojte se drogirat(bar ne ovim težim drogama).   I dođite na naš sljedeći koncert u Attacku 13.3 sa NMI, Bakterijama i Vodka Juniorsima(Grčka). Biće pića i krvoprolića. :))

Rated 4.5/5 based on 789 customer reviews


Related Articles & Comments

Comments are closed.punk bands tshirts punk bands tshirts

BUY PUNK BANDS MERCHPunk Bands Merch ★ Free Worldwide Shipping